Welkom!

Ik wil meedoen met het HOB!

Doe je mee?
Gezellig muziek maken?

Een bijdrage leveren als vrijwilliger?
Doneren of sponsoren?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Huidige evenementen

HOBSTARS Repetitie
22 sept 2019
09:30 - 10:15
Groot Orkest Repetitie
22 sept 2019
10:30 - 12:30
HOBSTARS Repetitie
29 sept 2019
09:30 - 10:15

Onze Facebookpagina

Like onze vereniging op Facebook!

 

Leuke updates, actuele informatie
en veel foto's.

Klik snel op onderstaande button en like ons.

 

Onze Facebook-pagina

 

Op 13 mei starten een 4-tal leerlingen met muziekles bij onze slagwerkinstructeur Rodney van Leusden. Er zijn nog een klein aantal plekken beschikbaar. Heb je interesse? Schroom niet en stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Zeg je HOB, dan zeg je Gouden Paren Concert! In 2017 waren maar liefst 144 echtparen 50, 60 of zelfs 70 jaar getrouwd in Brunssum. En dat vraagt om een bijzondere huldiging, voor en door Brunssum. Met gastvereniging Musikverein Breberen, gelegenheidsduo Gerald en Meghan, bood het HOB een veelzijdig muzikaal programma aan deze jubilarissen. Gefeliciteerd en op naar de volgende 50!

Het HOB midden in de samenleving. Op 30 maart gaven onze leden Marieke en Merle een workshop op de muziekdag bij Talent. Talent biedt groepsbegeleiding aan jongeren in Brunssum. En op een muziekdag kun je natuurlijk niet zonder de Harmonie! Bedankt Karlijn Daemen voor de uitnodiging!

Op 7 januari speelde de Harmonie haar eerst concert met nieuwe dirigent Ludo Roijen.

Met een overvolle zaal, vol bekenden, nieuwe gezichten en heel wat kinderen genoot het publiek van de frisse nieuwe muziek van onze korpsen.

Privacy Policy

Harmonie Orkest Brunssum 1907 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Lees meer...

Graag willen wij je er op attent maken dat ons muziekprogramma ‘Flierefluiten' gaat weer van start. Dit laagdrempelige programma is een eerste vrolijke kennismaking met muziek voor kinderen tussen 7 en 9 jaar. 

 

Op zaterdag 28 oktober organiseert Harmonie Orkest Brunssum 1907 voor de 1e keer Battle of the Arts! Een avond waarbij jeugd en muziek samen komen door de verschillende vormen van kunst. Er zijn optredens van dans, zang, instrumentaal en pop. De aanwezige jury leden Burgemeester dhr. Luc Winants, Kevin Hellebrand en het mysterie jurylid  gaan elk optreden op een ludieke manier beoordelen. 

The Battle start om 18.00 en is om uiterlijk 20.30 uur afgelopen. Elk optreden krijgt maximaal 20 minuten het podium tot zijn beschikking om de jury en het publiek te betoveren met hun optreden.

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe dirigent, Ludo Roijen! Na de proefrepetitie op 2 juli werd het al snel duidelijk; Ludo is onze nieuwe dirigent! En op 3 september was het zo ver. Ludo omschreef het als 'het eerste schooldag-gevoel'. Ben jij benieuwd? Lees dan hieronder - Ludo stelt zich voor.
 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Wat zou dit filmpje dan zeggen?

Met dank aan Foto's Brunssum!

Op 25 juni speelt de Harmonie haar 45ste Gouden Paren Concert in de Brikke Oave. Dit jaar werken we samen met Zangkoor de Bronsheimers en Drumband St. Joseph om weer een prachtig programma neer te zetten voor deze belangrijke generatie Brunssumers.

 

U bent allen welkom in de Brikke Oave te Brunssum vanaf 14.30. 

Onder het genot van een ontbijtje èn enthousiaste toehoorders, speelden onze leerlingen en enkele dames van Fanfare Sint Barbara de voorspeelochtend. Velen van hen doen binnenkort examen op de muziekschool en kregen hier de kans om laagdrempelig te oefenen voor het optreden. 

Gezellig, en wat ons betreft; allemaal geslaagd!

Lees meer...

Nieuwsarchief

Powered by mod LCA
Verenigingslokaal Gemeenschapshuis Concordia
Bezoek- en postadres      Prins Hendriklaan 386, 6443 AE Brunssum
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnummer NL12 RABO 0109 3428 95

KVKnummer                     40186079

 

Lees hier ons Privacy beleid Harmonie Orkest Brunssum 1907