Welkom!

Ik wil meedoen met het HOB!

Doe je mee?
Gezellig muziek maken?

Een bijdrage leveren als vrijwilliger?
Doneren of sponsoren?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Huidige evenementen

HOBSTARS Repetitie
22 sept 2019
09:30 - 10:15
Groot Orkest Repetitie
22 sept 2019
10:30 - 12:30
HOBSTARS Repetitie
29 sept 2019
09:30 - 10:15

Onze Facebookpagina

Like onze vereniging op Facebook!

 

Leuke updates, actuele informatie
en veel foto's.

Klik snel op onderstaande button en like ons.

 

Onze Facebook-pagina

 

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe dirigent, Ludo Roijen! Na de proefrepetitie op 2 juli werd het al snel duidelijk; Ludo is onze nieuwe dirigent! En op 3 september was het zo ver. Ludo omschreef het als 'het eerste schooldag-gevoel'. Ben jij benieuwd? Lees dan hieronder - Ludo stelt zich voor.
 
 
Allereerst wil ik iedereen bij het Harmonie Orkest Brunssum 1907 ontzettend bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.
 
Tijdens mijn gesprek met de selectiecommissie en tijdens de proefrepetitie heb ik mogen ervaren dat Harmonie Orkest Brunssum een vereniging is die wil werken aan de toekomst, een vereniging waarin mensen op een plezierige manier samen willen musiceren en, voor mij persoonlijk zeer belangrijk, een vereniging waarin iedereen elkaar respecteert. 
 
Als klein jongetje heb ik mijn ouders moeten smeken om eindelijk te mogen starten met muzieklessen; de saxofoon was groter dan ik
zelf, maar dat mocht de pret niet drukken. Na gestart te zijn met lessen bij de fanfare van Hulsberg, werd ik snel lid van harmonie Sint David Voerendaal; de vereniging waar mijn opa en vader beiden lid van waren. Binnen deze twee verenigingen ben ik 'opgegroeid' als muzikant. Naast het spelen bij deze twee verenigingen, heb ik als muzikant ontzettend veel mogen leren van het musiceren bij de fanfare St. Ceacilia Ubachsberg.

Na het behalen van mijn HAVO diploma aan het Sintermeerten college te Heerlen, heb ik gestudeerd aan het conservatorium te Maastricht. In 2001 ben ik afgestuurd in de hoofdvakken schoolmuziek en HaFa- directie, dit laatste bij hoofdvakdocent Pierre Kuijpers. Tijdens en na mijn afstuderen, ben ik als dirigent verbonden geweest aan verschillende verenigingen, waarbij voor mij samen muziek maken op een respectvolle en realistische wijze altijd voorop hebben gestaan. Naast mijn werkzaamheden als dirigent, ben ik als docent muziek en docent Theory of Knowledge verbonden aan het United World College te Maastricht.

In de komende periode zullen we elkaar vast nog beter leren kennen. Voor nu kan ik zeggen dat ik mij ontzettend verheug op onze samenwerking en uitkijk naar mooie, muzikale momenten.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ludo Roijen 

Nieuwsarchief

Powered by mod LCA
Verenigingslokaal Gemeenschapshuis Concordia
Bezoek- en postadres      Prins Hendriklaan 386, 6443 AE Brunssum
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnummer NL12 RABO 0109 3428 95

KVKnummer                     40186079

 

Lees hier ons Privacy beleid Harmonie Orkest Brunssum 1907